Nevem Dr. Rokszin György, az RxTarget Kft. ügyvezető-tulajdonosa vagyok. 1992-ben végeztem a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán.

A diplomám megszerzése után 1-1 év belgyógyászati, majd sorkatonai szolgálatot követően megváltam szép szakmámtól és az akkor rendkívül dinamikus fejlődést mutató gyógyszeripar oldalára állva a Biogal Rt-be „igazoltam”, orvos-látogatói munkakörbe. 1995 évvégén a Cibá-hoz (későbbi Novartis) kerültem, szintén területi képviselőként, majd 2000-ben, mint regionális értékesítési vezető folytattam a munkámat. Időközben megszereztem menedzseri másoddiplomámat az Euro-Contact Business School keretein belül. 2002-ben termékigazgató lettem, egészen 2008 februárjáig töltöttem be ezt a pozíciót. 13 Novartis-ban töltött évet követően fogadtam el jó barátom hívó szavát és az RxPress Kft-hez kerültem, mint sales és marketingigazgató, ahol a feladatom egy akkor születő teljesen új iparág, a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK) adatain nyugvó piacelemzés alapjainak megteremtése volt. Barátom külföldre távozását követően – 2010. június 30-án – megalapítottam saját cégemet, az RxTarget Kft-t. Elsőrendű célkitűzésem az volt, hogy a gyógyszeripari partnereim számára olyan tényadatokon nyugvó elemzéseket készítsünk kiváló Munkatársaim segítségével, melyek megbízható alapot adnak a piac jobb megismeréséhez, ezáltal segítve a stratégiai és taktikai döntéshozatalt. Az elmúlt évek számomra azt bizonyítják, hogy a NEAK vénykiváltási, járó és fekvőbeteg szakellátási adatbázisából készült elemzések – kellő szakismeret birtokában – alkalmasak arra, hogy feltárják az egészségügyi ellátórendszerben rejtőző piaci lehetőségeket, ezáltal segítve az új gyógyszerek bevezetését, ill. a már forgalomban lévő medicinák sikeres szereplését.

Egy kedves barátom sokat emlegetett mondása szerint „mindnyájan úton vagyunk”, ez igaz a Cégemre is. Mindennap tanulunk valamit, amit beépítünk a következő munkánkba, ezáltal biztosítva Partnereink számára a minőségi kiszolgálást. Sosem érezzük azt a Munkatársainkkal, hogy elértük az ideális tudásszintet, de ennek a szintnek az eléréséért kőkeményen harcolunk.

Tisztelt jelenlegi és leendő Ügyfelünk! Nem tudunk mást ígérni és nyújtani, mint szakszerű, lelkes és kitartó munkát. Csatlakozzon bátran hozzánk és Partnereink között tisztelve szeretnénk bebizonyítani, hogy érdemesek vagyunk a bizalmára!

KAPCSOLATFELVÉTEL

RxTarget Kft.

5000 Szolnok Bacsó Nándor u. 10. Fszt. 2.

E-mail

info@rxtarget.hu

Cégünknek megküldött e-mailjeit és az abban lévő személyes adatokat, így az Ön nevét és e-mail címét a Rxtarget Kft. kizárólag abból a célból kezeli, hogy Önnel a kapcsolatot felvegye, válaszoljon levelére, illetve az abban foglalt kérést megvizsgálja, teljesítse. Más célra ezen adatokat nem kezeljük. Ezen adatkezelésünk jogalapja az Ön azon jogos érdeke, hogy megkeresésére válaszoljunk.

5 + 3 =